WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Marnina Eilinora Caleldes  
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Marnina Eilinora Caleldes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Marni Caleldes
Marni Caleldes
Elf
Aantal berichten : 3

Character sheet
Leeftijd: 23
love: Love exists with an absence of eternity
Bag:

Marnina Eilinora Caleldes Empty
BerichtOnderwerp: Marnina Eilinora Caleldes   Marnina Eilinora Caleldes Emptyma dec 29, 2014 8:09 pm{ MARNINA EILINORA CALELDES }
Marnina Eilinora Caleldes 2egd1jp
under the rule of the jungle the weak gets devoured
Character

Name: Marnina Eilinora Caleldes
Age: 23
Gender: Female
Class: Laihlirn
Race: Elf
Birthplace: Thy Entheas
Parents: Adam Caleldes (father), Gabriela Caleldes (mother)
Faceclaim: Soojung Jung

{ Likes }  Non-Elves, magic, nature, books, tea, red, silk
{ Dislikes } Cold, pants, indecisiveness, weak minds, candy

E L F – Als elf zijnde is Marni zeker geen uitzondering, ze kan net zoals iedere elf hooghartig en neerbuigend tegenover andere wezens zijn. Elegant en mooi om te zien, met de welbekende kenmerken zoals spitse oren en lang licht blond haar. Ze is wel minder uitgesproken over de mening dat elven bovenaan staan in de ‘keten’. Ze heeft namelijk een zekere interesse naar juist de wezens die alles behalve elf zijn. Een raar trekje die andere elven meestal niet begrijpen. Door de kracht om elke taal te kunnen spreken, is ze niet bang om te praten of andere wezens te benaderen.
C A L E L D E S – Caleldes is zonder meer een bekend naam als het gaat om het verhandelen van potions en magie. Niet alleen zijn de Caleldes bemiddelaars voor andere elven en reizigers, zelf verhandelen ze ook magie en dan met name helingsmagie. Marni moet de reputatie en de naam van de familie dan ook zuiver houden voor het welzijn van het ‘familiebedrijf’. Een taak die haar enigszins moeilijk zit, veel dingen worden haar ontnomen door deze maatregel. Het hebben van vriendschappen of iets anders met een ander soort is niet toegestaan. Ze heeft dan ook amper contact met andere wezens dan elven, het enige contact met andere wezens zijn de reizigers die Thy Entheas bezoeken. Als ze buiten de stad komt is het negen van tien keer met een metgezel die haar begeleidt op een reis om bijvoorbeeld ingrediënten te halen of goederen.
S T R A N G E R – Marni zul je nooit echt leren kennen. Ze is onvoorspelbaar, op het eerste gezicht is ze gewoon een elf, vlot met haar woorden en misschien wel arrogant. Maar ze heeft ook de kant die interesse heeft in andere wezens en hun meest intieme dingen, dan is ze juist spontaan en meelevend. En wanneer ze een Caleldes moet zijn is ze beleefd, welgemanierd en serieus. Ze is zelf niet eens uit wie ze eigenlijk van binnen is, wie Marni is, want ze zit in een tweestrijd met haarzelf en de naam Caleldes.
Looks


Marnina Eilinora Caleldes Nq2sg9

Marnina Eilinora Caleldes 10z1ht0

Marnina Eilinora Caleldes 21b0msx
Marni heeft zonder meer de kernmerken van een echte elf: lang blond haar en spitse oren. Qua lengte en postuur valt ze niet echt op, ze is zo tegen de 1.70 meter aan en gewoon slank. Echte duidelijke curven heeft ze niet. En meestal zijn die niet zichtbaar aangezien ze als elf zijnde zich vaak omhuld in lange gewaden of jurken met vele lagen stof. Wanneer ze geen magie gebruikt zijn haar ogen donkerbruin van kleur en dat is eigenlijk zelden het geval. Haar ogen zijn lichtblauw als ze zich onder de elven bevind of dus bezig is met magie.

Marni beschikt over een magie waarmee ze haar uiterlijk kan veranderen. En als ze dus als 'heks' gaat, zijn haar lange lichte haren, felrood.
History

Welgemanierd, elegant, beleefd, gehoorzaam en slim zijn de termen waaraan Marni moest voldoen vanaf haar geboorte. Vanaf het moment dat ze de naam Caleldes ging dragen en vooral als oudste dochter. Na haar kregen ze nog andere kinderen erbij, maar in vergelijking met Marni kregen zij meer vrijheid. Het familiebedrijf bestaat al generaties en heeft nooit een tegenslag meegemaakt, want de Caleldes waren strikt qua opvoeding. De eerstgeborenen hadden geen keus en moesten het bedrijf overnemen nadat hun ouders zouden sterven. Ze werden nauwlettend in de gaten gehouden, volgens haar ouders werd iedere stap die ze deed bekeken en als ze ook maar één fout beging zou dat funeste zijn voor de handel. Maar het constante pushen naar perfectie werkte juist averechts. Als kind was het echter geen probleem, ze nam alles op en oefende het gewoon uit. En die trial en error ging door tot dat ze een leeftijd bereikte wanneer ze goed en slecht kon onderscheiden. Marni ontwikkelde een andere kant, een kant die geïnteresseerd was in andere wezens en ander magie. Het beoefenen van duistere magie kon ze uiteraard niet en dat was ze haar doel ook niet. Ze raakte juist geïnteresseerd in de reizigers die langskwamen voor goederen. En ze was bewust van de prijs van de goederen, hun magie kon de diepste wonden helen, zowel fysiek als mentaal. Marni’s taak was de reizigers ontvangen en dat ging nooit zonder woorden. Ze leerde de verschillende wezens kennen, ze leerde hoe ieder individueel in elkaar zat en hoe ze op hun problemen moest inspelen. Wanneer ze oud genoeg was hoefde ze niet alleen de reizigers te ontvangen, ze mocht goederen aan hen verkopen. Hoe en wat ze deed was aan haar, als ze de reputatie van het bedrijf maar niet schaadde. En naast het vragen van muntstukken, vroeg ze om de diepste geheimen van haar klanten. Het begon met onschuldige raadsels in ruil voor haar helende magie of drankjes voor onderweg. Algauw werden de prijzen hoger, de maagdelijkheid van een jonge vrouwe, de diepste angsten van een dappere krijger. Uiteraard paste Marni haar magie aan om er een eerlijke ruil van te maken. Dit deed ze niet iedere keer, ze deed het willekeurig zodat de elven het niet zouden opmerken. Enkel de reizigers weten van haar diensten. En ze wordt ook wel eens de heks van de elven genoemd, wanneer ze een reiziger een ‘speciale’ dienst verleend, gebruikt ze een magie zodat de persoon zich daarna niet meer precies kan herinneren hoe ze eruit zag. Enkel dat ze felrood haar had en de ruil.
Extra


W I T C H
Marni's diensten zijn buiten Thy Entheas wel bekend onder verschillende reizigers. Reizigers die vaker goederen van elven kopen. Het verkrijgen van zo'n dienst kan zeer gemakkelijk. Je hoeft enkel Marni tegen te komen tijdens je bezoek in Thy Entheas en haar te vertellen wat voor magie of product je wilt. Hierna zal het onderhandelen plaatsvinden en dat gebeurd meestal in het 'geheim' om ervoor te zorgen dat de familie en de andere elven er niet achter komen.
Marnina Eilinora Caleldes Marni-02_zps758nkkrm

Marnina Eilinora Caleldes Marni-03_zpsyzngnwu8

Marnina Eilinora Caleldes Marni-01_zpst43dwwfg
Terug naar boven Ga naar beneden
Lithium
Lithium
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

Marnina Eilinora Caleldes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Marnina Eilinora Caleldes   Marnina Eilinora Caleldes Emptyma dec 29, 2014 8:24 pm


ACCEPTED
Terug naar boven Ga naar beneden
https://colrp.actieforum.com
 

Marnina Eilinora Caleldes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >> CHARACTER CREATION :: >> Registration :: Accepted-