WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
We're the next generation  
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 We're the next generation

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ariel Morgan
Ariel Morgan
Draenei
Aantal berichten : 26

Character sheet
Leeftijd: eighteen
love: I wish that I could wake up with amnesia And forget about the stupid little things
Bag:

We're the next generation Empty
BerichtOnderwerp: We're the next generation   We're the next generation Emptyvr dec 26, 2014 2:54 pm

we could be immortals
Ariel trok zachtjes aan de teugels van SIvath. Ze moesten dalen, Ariel had geen drinken meer voor Sivath en hemzelf. Sivath daalde geleidelijk uit de lucht en kwam met beide poten op de grond terecht. Ariel maakte zich los van het zadel en gleed van de rug van Sivath. 'Zu'u lorot lost ko Tuxwell, ful faal Leila Gosvah kent kos til.' Zei Ariel, hij wees in het westen waar een groot bos was. 'Lost gonna bo til fah lom.' Zei Ariel. De draak zuchtte en volgde Ariel richting The Leila Woods.
Bij het rand van het bos bleef Ariel even staan. Het bos was gelukkig gewoon van normale grote dus Sivath kon samen met Ariel door het bos lopen. 'Bo nau Sivath.' Moedige Ariel Sivath aan. Ariel ging tussen de bomen door naar het Pixie dorp. Sivath weigerde eerst om Ariel te volgen, maar uiteindelijk wilde de draak toch niet alleen achter blijven en volgde Ariel tussen de bomen door. Ariel keek even achter om en lachte zachtjes. Hij werd door de draak geduwd en hij viel op de grond met zijn gezicht in de aarde. De draak maakte een geamuseerd geluid en liep verder. Ariel krabbelde overeind en veegde zijn gezicht schoon.

'Hallo?' Riep Ariel door het Pixie dorp. Hij was er nooit geweest, maar het was er ook niet druk. Nou wist hij wel dat Pixie's heel schuw konden zijn en zich niet zo vaak lieten zien. 'Hallo?' Vroeg Ariel nog een keer. Hij keek even achter om naar Sivath die ook was geluiden maakte. Misschien was het wel de draak die hen afschrikte.
'We willen alleen wat water voor onderweg.' Zei Ariel. Hij keek nog een keer naar Sivath die plat op de grond liggen en kwispelde rustig met zijn staart. Ariel lachte zachtjes en keek daarna weer om zich heen.
'Braaf Sivath.' Zei Ariel lachend.
― zoe ―
Terug naar boven Ga naar beneden
Erissa Leaftwill
Erissa Leaftwill
Pixie
Aantal berichten : 13

Character sheet
Leeftijd: 21
love:
Bag:

We're the next generation Empty
BerichtOnderwerp: Re: We're the next generation   We're the next generation Emptyvr dec 26, 2014 3:36 pm

We're the next generation Fa6gww
Erissa floot een zacht wijsje terwijl ze de mand oppakte en haar vleugels uit klapte, het duurde niet lang voor ze boven de grond zweefde en ze naar de grote appelboom vloog, ze had zin om appeltaart te maken en hoe kon ze nou makkelijker aan appels komen dan om er heen te vliegen. Eenmaal op de goeie hoogte liet ze haar blik over de appels heen gaan, alleen de volgroeide en sappigste appels wou ze hebben. Al snel had ze er een paar gevonden en vulde ze haar mandje met de appels. Zodra die eenmaal gevuld was daalde ze weer. Helaas was het mandje erg zwaar waar door ze besloot te lopen. Eenmaal op de grond kon ze het niet laten en pakte ze een appel uit de mand waar ze vervolgens een beet uit nam. Ze likte over haar lippen heen en at langzaam terwijl ze rustig door liep.

Echter bleef ze versteend stil staan toen ze geluiden hoorde, natuurlijk was het niet raar om geluiden te horen in een bos, maar de lach die ze hoorde was te laag voor een pixie of halfling. Langzaam draaide ze zich om, waren er mensen in het bos? Misschien waren het wel vrienden, een opgewonden gevoel maakte meester van haar lichaam terwijl ze haar benen dwong om te lopen. Ze maakte een klein hupje terwijl ze versnelde. Echter toen ze een onmenselijke lach hoorde versteende ze weer meteen. Dat was niet menselijk. Haar ogen werden groot van angst toen ze besefte van wat voor soort wezen de lach vandaan kwam. Meteen liet ze de mand uit haar handen vallen terwijl ze haar vleugels dwong in beweging te komen.

Snel vloog ze naar het dorp toe terwijl ze er alles aan deed om niet tegen een aantal bomen aan te komen. "Draak!" was het enigste wat ze wist te zeggen. Het duurde niet lang voor er paniek ontstond en iedereen zijn of haar huisje in vluchtte.  Het duurde niet lang voor ook Erissa haar huisje in vloog, eenmaal binnen trok ze alle luiken dicht en bleef via een kiertje naar buiten kijken. Het duurde niet lang voor ze een jonge met blonde haren het dorp in zag lopen. 'Hallo?' Ze had inderdaad gelijk gehad, er bevond zich een draak in het bos en die draak was nu hier in het dorp. Stilletjes verplaatste ik me in mijn huis en greep de zwaard vast die ik verborgen had in de kast.

Nog een hallo vulde de ruimte toen de jongen weer sprak. 'We willen alleen wat water voor onderweg.' Kort bleef ze stil en verzamelde ze al haar moed voor ze met snelheid haar deur los gooide en op hem af vloog met de zwaard dreigend naar hem gericht. "Waarom neem je dat." Even bleef ze stil om zich in te houden, maar ze wist geen andere woord voor het dier. "Beest mee!" Erissa hield haar ogen op de draak gericht en had een dreigende blik in haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ariel Morgan
Ariel Morgan
Draenei
Aantal berichten : 26

Character sheet
Leeftijd: eighteen
love: I wish that I could wake up with amnesia And forget about the stupid little things
Bag:

We're the next generation Empty
BerichtOnderwerp: Re: We're the next generation   We're the next generation Emptyza dec 27, 2014 4:07 pm

we could be immortals
Ariel was de Leila Woods binnen gewandeld op zoek naar wat drinkwater. Sivath was hem gevolgd, maar was daar zeker niet blij mee. Zijn vleugels moest hij tegen zijn lichaam aan gedrukt ouden zodat ze geen bomen stuk zouden maken. Ariel daarin tegen kon zich gewoon vrij bewegen en ging dan ook op zoek naar het dorp van de Pixie's. Daar aangekomen was het dorp vrij wel uitgestorven. Ariel had nog wel wat geroepen en al duidelijk gemaakt dat ze hier niet kwamen om hun dorp te slopen. Maar er was geen beweging te zien van de Pixie's. Zachtjes zuchtte Ariel en draaide zich om naar Sivath. 'Bo nau sen, Zu'u dreh ni lorot naangein los hofkiin.' Zei Ariel tegen Sivath. Hij draaide zich om en liep weer weg. Toch draaide hij zich nog een keer om, om te zien of er toch nog iets van beweging kwam in het dorp. En ja hoor een van de huisjes gingen open en een klein meisje kwam naar buiten gestormd. "Waarom neem je dat. Beest mee!" Ariel keek haar wat vragend aan. Sivath maakte een afkeurend geluid. 'Sivath.' Zei Ariel streng, hij keek naar de draak die ging liggen. Ariel liep richting het kleine meisje toe.

'Het spijt me als Sivath jullie heeft laten schrikken, maar ik beloof je hij zal niemand iets doen. Zei Ariel. Hij nam zijn muts af die zijn kleine horens bedekte. Hij maakte een kleine buiging voor de pixie. 'Ik ben Ariel Morgan uit Vortex, dit is Sivath uit de Dragon Valley.' Stelde Ariel zich netjes voor. 'Wij kwamen alleen maar hier om te vragen naar schoon drink water. Tijdens onze reis hebben we ons laatste drink water opgemaakt en wij kwamen hier toevallig langs.' Verklaarde Ariel waarom ze hier waren.
― zoe ―
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
We're the next generation Empty
BerichtOnderwerp: Re: We're the next generation   We're the next generation Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

We're the next generation

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >> ETERA :: TUXWELL :: THE LEILA FOREST-