WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
>> ETERA  
IndexZoekenRegistrerenInloggen

>> ETERA

Geen nieuwe berichten

TUXWELL

3 messages in 1 topics.
Welkom in Tuxwell! Tuxwell is alleen maar natuur en rust. Overal zie je vlinders, bijtjes, konijnen en andere leuke dieren. Als je een groot avonturier bent kan je deze plaats misschien een beetje saai vinden. Misschien komt het ook wel omdat de Halflingen en Pixies hier wonen. Hun huizen zijn want kleiner en misschien niet heel gemakkelijk om binnen te komen voor andere wezens. Maar als je echt van de natuur wilt genieten dan ben je in Tuxwell op de juiste plaats. Met zijn kleine beekjes en heuvels en bloemenvelden heb je hier genoeg om je ogen uit te kijken. De meeste wezens die Tuxwell binnen lopen voelen meteen de rust die de natuur uitstraalt.


We're the next g...
za dec 27, 2014 4:07 pm
Ariel Morgan Laatste bericht bekijken

Geen nieuwe berichten

YRENLAS

4 messages in 1 topics.
Yrenlas is de tweede grote stad van Lithium. In deze stad wonen vooral de mensen van Lithium. De stad heeft een hoge toren waar de leider in woont. De stad is wat overbevolkt en niet iedereen heeft het er even rijk. Mensen zitten ook behoorlijk op hun geld en proberen hun goederen voor zoveel mogelijk goud te verkopen. Of juist voor zo min mogelijk geld te kunnen kopen. Veel mensen hebben geen speciale krachten en moeten dan ook Yrenlas verlaten om iets te kunnen worden. Het enige speciale wat Yrenlas heeft is de School voor Wizards. Daar kun je opgeleid worden tot Wizard. Omdat Yrenlas precies in het midden van Lithium ligt is het makkelijk toegankelijk naar andere steden.


Your words in my...
za dec 27, 2014 1:06 am
Elyas Vertigo Laatste bericht bekijken

Geen nieuwe berichten

THE LUNA HILLS

0 messages in 0 topics.
The Luna Hills zijn prachtige heuvels die grensen aan Yrenlas. Het groene gras groeit over al en de geuren van deze gras zijn heerlijk. Maar deze prachtige plaats kan een keer in de maand onwijs gevaarlijk zijn. Ze zijn vernoemd naar de maan waar aan de weerwolven vast gebonden zijn. Een keer in de maand tijdens volle maan jagen de weerwolven op Luna Hills. Deze plek kan je beter vermijden tijdens deze tijd want de weerwolven houden echt geen rekening met wie er een bondgenoot is en wie niet. Als je verder naar het westen loop kom je vanzelf het dorp tegen van de Weerwolven. Gelukkig is het volk niet heel onvriendelijk. Maar toch zou ik er niet al te lang rond hangen.>> ETERA Empty
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies