WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
>> LAIHLIRN  
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 >> LAIHLIRN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lithium
avatar
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: >> LAIHLIRN   zo dec 21, 2014 8:40 pm

Laihlirn

ELVES
King & Queen

De Elven van Thy Entheas zijn prachtige wezens om te zien. Met hun lange haren en hun lange gewaden is het soms lastig te zien wie er een meisje is en wie er een jongen is. Hun stemmen klinken zuiver en melodieus. Naast hun lange haren hebben ze nog een kenmerk waaraan je deze wezen kan herkennen. De punten van hun oren zijn veel langer dan die van normale mensen.
Ze zijn soms wat hooghartig en denken ook dat zij de belangrijkste wezens zijn van Lithium. Maar naast hen zijn er nog zoveel meer. De Elven hebben magische krachten, zij bezitten lichte magie waarmee ze andere wezens kunnen helen. Vele reizigers komen langs Thy Entheas om de Elven te kunnen zien en om hun magische goederen te kopen. Ook bezitten zij de kracht om elke taal te kunnen lezen, schrijven en spreken. De Elven zijn de oudste wezens in de Lithium.

WOOD ELVES
King & Queen

Wood Elves leven in de bossen van Yaltheas. Zij zien er uit als de Elven uit Thy Entheas, met lang haar en puntige oren. Alleen hebben zij kleding die gemaakt zijn van dierenhuiden of andere natuurlijke stoffen. Ze zijn wat meer speels en maken zich niet zo druk om de grote steden. Ze willen graag in de natuur zijn en doen dan ook alles om die te beschermen.
Ze bezitten geen magie, maar zijn wel bijzonder goede vechters. Ze zijn erg lenig en kunnen goed communiceren met de natuur. De meeste Wood Elves gebruiken pijl en boog, maar sommige gebruiken ook wel andere wapens om zich te verdedigen tegen indringers. Veel reizigers zoeken toch deze Elven op voor hun goederen zoals, kleding of genezende planten.

DARK ELVES
King & Queen

In het zuidelijke deel van Yaltheas wonen de Dark Elves. Deze prachtige wezen met hun lange donkere haren en punt oren (langer dan die van de Elves en Wood Elves) zullen niet elk wezen even vriendelijk behandelen. Het zijn erg hoog hartige wezens die denken dat ze veel beter zijn dan de rest. Ze leven liever afgezonderd van de buiten wereld dan ook maar een stukje bij de bewoonde wereld.
Deze Elven bezitten de meest krachtige magie van Lithium en kan je ook maar beter ver uit de buurt van blijven. Ze zullen niets goeds met je voor hebben hoe geloofwaardig zij ook klinken. Hun magie brengt alleen maar dood en verderf en als je gebruik wilt maken van hun magie zul je zeker een hoge prijs terug moeten betalen.
Sommige dappere reizigers gaan toch langs om goederen te kopen, krachtige drankjes en gifmengels kan je goed bij hun vinden.


 Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://colrp.actieforum.com
 

>> LAIHLIRN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >>INFORMATION :: >>Codex Of Lithium :: Creatures of Lithium-