WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
>> CHYCIST  
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 >> CHYCIST

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lithium
avatar
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: >> CHYCIST   zo dec 21, 2014 8:37 pm

Chycist

VAMPIRES
Leader

Ook in Lithium lopen Vampiers rond. Deze wezens zien er zeer aantrekkelijk uit voor andere wezens, zijn wat bleker dan gewone mensen en hebben scherpe hoektanden. Vampiers zullen nooit van uiterlijk veranderen omdat ze voor eeuwig leven. Via een krachtig Amulet dat gemaakt is door de Elven uit Thy Entheas zullen zij niet verbranden als ze in contact komen met zonlicht (zonder dit amulet verbranden ze binnen enkele seconden) Zij drinken bloed van Mensen of van dieren om te kunnen overleven (ander voedsel eten is niet mogelijk, uitgezonderd Elven voedsel).
Je word niet geboren als vampier, je kan alleen vampier worden als een andere vampier jou vampier maakt. Dit gebeurd als het wezen vampierenbloed gedronken heeft en binnen 24 uur is overleden. Daarna zal hij wakker worden als vampier.
Als vampier zijn je zintuigen sterker, je lichaam is sterker en je kan sneller bewegen.

NOTE: Elf, Wood Elf, Dark Elf, Demon, Dreanei, Pixie, Shapeshifter, Werewolf of Dragons kunnen geen vampier worden en het vampieren bloed zal geen effect hebben op hun lichaam.

DEMONS
King & Queen

Demonen zijn wezens die zijn gestorven en terug gekeerd zijn naar Lithium. Tijdens hun reis naar het hiernamaals zijn zij tegengehouden en vreselijk gemarteld. Hun ziel heeft littekens en zodra ze ontsnapt zijn keren ze terug naar Lithium opzoek naar een lichaam wat ze kunnen bezitten. Zij hoeven geen toestemming en kunnen elk lichaam bezitten. Zodra ze een lichaam bezitten kunnen ze ook gebruik maken van de krachten die de vorige eigenaar had, alleen zullen ze veel minder sterk zijn.
Naast dat Demonen de krachten van de vorige lichaam eigenaar overnemen hebben zij nog een speciaal ding. Ze kunnen wensen vervullen. Een Demon heeft alleen wel een prijs en dat is een stukje van je ziel. Zodra Demonen genoeg stukjes zielen hebben verzameld om hun eigen ziel te helen gaan ze terug naar het hiernamaals.

NOTE: Demons kunnen geen lichaam bezitten van Elves, Wood Elves, Dragons en Vampires

DRAENEI'S
King & Queen

Draenei's zien er uit als mensen die geboren zijn met horens. Ze hebben vaak op hun hoofd twee kleine horentjes (net zoals de duivel). Soms worden zij ook wel duivelskinderen genoemd. Draenei's zijn drakenruiters. Zij hebben een speciale band met deze bijzondere wezens kunnen creëeren. In hun stad zorgen zij vaak voor kleine draken en zorgen ze voor draken eieren. Zij bezitten speciale magie om voor deze wezens te kunnen zorgen.
Draenei's spreken de draken taal en maken armor uit draken huiden. Veel reizigers komen langs Vortex voor deze speciale goederen.

 Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://colrp.actieforum.com
 

>> CHYCIST

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >>INFORMATION :: >>Codex Of Lithium :: Creatures of Lithium-