WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
>> GREAL  
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 >> GREAL

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lithium
avatar
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: >> GREAL   zo dec 21, 2014 8:34 pm

Greal

DWARVES
King & Queen

Dwergen wonen in de grote handelstad Nurn Doral. Dwergen zijn maar kleine wezens, maar je moet ze zeker niet onderschatten. Niemand kan namelijk een beter zwaard maken dan een Dwerg. Niemand anders kan ook mooiere Gemstones maken dan een Dwerg. Als ze niet in een smidse werken dan werken ze wel in de mijnen op zoek naar nieuwe soorten stenen of stalen.
Dwergen zijn erg belust op goud of andere schitterende stalen of stenen. Ze zullen ook nooit iets verkopen voor goedkoper, maar zullen wel op zoek gaan naar de goedkoopste dingen. Dwergen zijn uitstekende vechters met bijlen of zware wapens.
Maar dwergen zijn niet alleen goed voor de grove klussen, zij kunnen ook hele mooie harnassen maken met de mooiste werkjes er in. Dwergen zijn echte handels wezens. Zoek je een perfecte outfit om de strijd in te gaan, of een mooie diamante ring om te laten betoveren door een elf. Dan moet je zeker langs deze wezens.

HALFLINGS
Halflings worden ook wel Hobbits genoemd. Hobbits zijn hele vrede lievende wezens. Ze willen niets weten van avontuur en leven liever onder de grond in hun knusse huisjes. Ze hebben een liefde voor rust, natuur en een normaal leventje. Af en toe een feestje, een bezoekje aan de buren om eens flink te roddelen of om een klein uitje te maken naar het dorp. Nee avontuur is niet besteeds aan halflings. Het zijn net als dwergen maar kleine wezens, maar ook tussen deze kleine wezens kunnen er kleine avonturiers zitten.

PIXIES
Pixies zijn zoals Dwergen en Halflings kleine wezens. Het zijn hele breekbare wezens en zijn ook heel erg emotievol. Ze zijn ook erg eigenwijs en ontzettend jaloers. Ze bezitten zoals de Elves lichte magie en kunnen kleine wensen uit laten komen. Pixies zijn heel vrolijk en erg liefdevol naar de natuur en naar andere wezens. Ze willen altijd helpen, ze zijn wel vaak een beetje onhandig. Maar dat maakt ze juist weer heel schattig.
Pixies zijn heel erg avontuurlijk, maar zullen nooit alleen gaan, ze zoeken vaak naar sterke krijgers om ze een kleine beetje geluk te geven voor onderweg. Een pixie word misschien niet als stoer gezien, maar als ze erg gehecht zijn aan hun medereiziger dan zulle ze erg krachtige magie kunnen uit oefenen.
 Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://colrp.actieforum.com
 

>> GREAL

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >>INFORMATION :: >>Codex Of Lithium :: Creatures of Lithium-