WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Newt  
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Newt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Newt
avatar
Dragon
Aantal berichten : 13

Character sheet
Leeftijd: 50 Years
love: You can't love me
Bag:

BerichtOnderwerp: Newt   za dec 27, 2014 2:07 pmNewt

"I will not hide, when others fight OUR battles for US!"

Character


Name: Newt
Age: 50 years
Gender: Male
Class: Yamul
Race: Dragon
Birthplace: Dragon Valley
Parents: Connor (Father)
Faceclaim: Based on Newt of the Maze Runner.

{ Likes } Water, air, dragons, night, the moon
{ Dislikes } Sun, heat, other creatures, arrogance

Newt is een stille draak. Hij houd zich het liefst afzijdig van alles wat beweegt. Hij maakt moeilijk contact, hij is verlegen, maar verbergt dit voor iedereen. Hij doet zich stoer voor, alsof hij nergens bang voor is. Hij weet precies hoe hij zich intimiderend kan opstellen, zodat hij andere wezens afschrikt. Dat heeft hij dan ook vaak gebruikt. De enige wezens waarbij hij dat niet doet, zijn de dragon riders. Die gaat hij het liefst uit de weg, bang om iets verkeerds te doen. Hij ziet hen niet als vijand, maar ook niet als vriend. Hij gaat ze het liefst uit de weg, zodat hij dat ras ook als neutraal blijft zien. Tegen de andere rassen kan hij gevaarlijk zijn, zeker als ze in de Dragon Valley komen. Newt zal dan niet aarzelen om buitenstaanders het gebied uit te jagen. Of te doden.

LooksNewt is een waterdraak, maar hij is zelf spierwit. Hij is dan ook meer van het ijs. Het uiteinde van zijn staart bestaat ook uit een harde ijsklomp, waar hij harde klappen mee kan uitdelen. Op zijn kop heeft hij stekels, die zien er gevaarlijk uit, maar zijn gewoon buigbaar. Alsof het rubber is. Die zijn in wezen ongevaarlijk, maar als hij hard met zijn kop tegen je aankomt, zal het zeker pijn doen. Het uiteinde van zijn vleugels is wel donkerder grijs. Dit was niet altijd zo. Dit komt omdat die zijn verbrand, en het nooit is genezen. Het uiteinde van zijn vleugels is dan ook nog steeds zeer gevoelig.
HistoryNewt is 50 jaar geleden geboren in Dragon Valley. Zijn vader was toen Leader van de Dragons, zijn moeder heeft Newt nooit gekend. Newt groeide meteen op met een redelijk hoog aanzien. Toen hij klein was, vond hij dat geweldig. Iedereen keek tegen hem op - ookal was hij nog zo klein - en had respect voor hem. Later werd hem pas duidelijk wat het inhield om de zoon van de leider te zijn. Hij had zich nooit beseft dat hij op een dag de plek van zijn vader zou moeten innemen. De plek als Leader. Daar was Newt helemaal niet klaar voor, en daar zat hij ook helemaal niet op te wachten. Hij trok zich meer en meer terug, liet zelfs Dragon Valley achter, om maar onder iedereen uit te kunnen komen. Hij zwierf jaren van plek naar plek, door de bossen - wat lang niet ieder wezen op prijs stelde. Jaren lang heeft hij bij het bevroren meer 'gewoond'. Rond zijn 40e trok hij toch langzaam weer terug naar de Dragon Valley. Toch had hij daar bijna meteen weer spijt van. De eerste draak die hij tegen kwam, was een goede vriend van zijn vader geweest, die hem dus ook meteen herkende en confronteerde met het leiderschap. Newt had agressief gereageerd, bijna de draak aangevallen, maar vloog toen weg, naar een afzijdige plek. Daar bleef hij, soms wat drakenrijders tegenkomend. Maar daar had hij minder moeite mee. De meeste Draenei's herkende hem niet, tenzij hun draken hen dat influisterde, maar dan joeg Newt hen beide meteen naar een ander deel van de vallei.Extra


Newt's vader had hem een amulet gegeven, een felblauw amulet. Deze staat voor leiderschap. Newt heeft het nu zelf niet meer, en is het ding ook allang vergeten. Maar als hij het ziet zal hij het zeker herkennen. Het zou hem zelfs over te streep kunnen trekken om wel het leiderschap op zich te willen nemen. Waar het blauwe ding nu is, weet Newt niet. Maar een vriend van zijn vader - niet zomaar een vriend, maar een Draenei - heeft het amulet nu. Als een laatste gunst voor Newt's vader. Om zijn zoon eraan te herinneren wat zijn plicht is.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lithium
avatar
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: Re: Newt   zo dec 28, 2014 9:26 pm


ACCEPTED
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://colrp.actieforum.com
 

Newt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >> CHARACTER CREATION :: >> Registration :: Accepted-