WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
>> YAMUL  
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 >> YAMUL

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lithium
avatar
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: >> YAMUL   zo dec 21, 2014 8:21 pm

Yamul

SHAPESHIFTERS
Shapeshifters zijn hele bijzondere wezens. Ze kunnen veranderen in een dier. Elke Shapeshifter word geboren met een uiterlijk kenmerk van hun dier. Dit kunnen de oren zijn van konijn, een stukje schubben van een hagendis. Elke keer als een shapeshifter zijn menselijk uiterlijk heeft, houd hij deze kenmerk.
Een Shapeshifter kan maar in een soort dier veranderen dat van de geboorte al bepaald is. Dit kunnen wel alle dieren zijn die je maar kunt bedenken. Shapeshifters bevinden zich over al over de heel Lithium. Ze hebben nooit een vaste stad gehad en zo ver wij nu weten hebben ze het ook niet nodig.

NOTE: Shapeshifters kunnen zelf bepalen wanneer zij veranderen.

WEREWOLVES
Alpha

Weerwolven zijn anders dan de shapeshifters. Zij kunnen alleen tijdens volle maan veranderen en verandere dan ook niet in een normale wolf. Ze verandere echt in een ouderwetse Weerwolf die op zijn achter poten staat, boven mensen uittoren en zeer gevaarlijk zijn. Tijdens hun wolf zijn weten ze niet meer wie hun vrienden zijn of wie hun vijanden zijn. Ze vallen alles aan wat ze vinden.
In hun menselijke vorm weten ze niets meer van hun weerwolf tijd, sommige weerwolven weten niet eens dat ze weerwolf zijn.

NOTE: Weerwolven kunnen alleen tijdens volle maan veranderen.

DRAGONS
Leader

Een van de oudste wezens die in Lithium leven zijn de draken. Het zijn hele eigenzinnige dieren en moeten niets van andere wezens hebben (behalve de Draenei's). Ze hebben hun eigen taal en zullen ook niet zo snel van taal veranderen om duidelijk te zijn voor andere wezens. Draken hebben net zoals de Elves dat ze elke taal kunnen herkennen en kunnen spreken.
Door hun sterke huid zijn ze bijna niet te doden en hun tranen hebben magische werkingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://colrp.actieforum.com
 

>> YAMUL

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >>INFORMATION :: >>Codex Of Lithium :: Creatures of Lithium-