WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Erissa Marlie Leaftwill  
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Erissa Marlie Leaftwill

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Erissa Leaftwill
avatar
Pixie
Aantal berichten : 13

Character sheet
Leeftijd: 21
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: Erissa Marlie Leaftwill   ma dec 22, 2014 9:50 pm{ Erissa Leaftwill }

"The evil is in me father, He's inside of everything I do."

Character


Name: Erissa marlie Leaftwill
Age: 21 years
Gender: woman
Class:  Greal
Race: Pixie
Birthplace: Tuxwell
Parents: Marlie en Donny Leaftwill
Faceclaim: Natalie Dormer

{ Likes }  Nature, music, family, adventurer, her wings, food, friends, history
{ Dislikes } Dead, pain, her past, war.

Het eerste wat aan Erissa op valt is dat ze een vrolijke jonge dame is. Zoals je van een pixie zou verwachten. Haar vrolijkheid is soms zo extreem dat je, je er aan zou kunnen irriteren. Erissa wil graag andere mensen met haar vrolijkheid meenemen en kan er niet tegen als iemand chagrijnig is of juist heel boos. Ze heeft een hekel aan die emoties als ze die zelf niet heeft. Erissa is dan ook iemand die andere op probeert te vrolijken. Ze is iemand die veel liefde uitstraalt, ze houd van alles en iedereen zolang er maar iets goeds in je zit. Ze is dol op de natuurlijk en is ook altijd bezig met de natuur als dit ook maar kan. Als ze thuis is dan kun je haar negen van de tien keer in de tuin vinden bij de planten, maar ook in de kassen of juist in de moestuin. Ze is niet iemand die klaagt over viezigheid maar houd er niet van als thuis alles vies is.

Erissa is iemand die ook erg veel van eten en voedsel houd, naast het tuinieren om is ze dol op koken. En wil ook het liefst alles vers gemaakt eten. Maar natuurlijk kan dat niet altijd, ze is een zorgzaam en hulp vol persoon. Ze probeert altijd haar best te doen om iemand anders blij te maken, zelfs als dit betekend dat het slecht is voor haar. Ze is een avontuurlijk persoon en wil graag op pad, maar zoals elke pixie doet ze dit niet graag alleen, wanneer ze dat wel doet dan is ze erg zenuwachtig en angstig. Iets wat eigenlijk een onzin is omdat ze best voor haar zelf kan zorgen, maar meer omdat ze erg klein is. Buiten dat om kan ze ook echt wel vechten, dit heeft ze een paar jaar geleden van een reiziger geleerd die een tijdje bij haar heeft gewoond. Ze zou dan ook alles doen om andere te beschermen. Erissa is een jaloers persoon, iets wat vaak snel op komt komen en wat volkomen onzin is. De jaloersheid kun je ook zeer makkelijk herkennen.

Ook is Erissa een en al onhandig. Zelf met de makkelijkste dingen kan het nog fout gaan. Zo struikelt ze vaak over haar eigen voeten heen, of kan ze dingen uit het niets uit haar handen laten vallen etc. Echter zit er ook nog een duistere kant aan Erissa, ze heeft een agressie in haar zitten die maar weinig pixie's bezitten. Dit komt omdat ooit een weerwolf haar moeder heeft vermoord. Door die agressie kan ze een tikkende tijd bom zijn en doet het haar weinig als ze je kwetst. Ze kan erg onvoorspelbaar zijn en van het een op het andere moment van emotie veranderen. Dit vinden andere vaak eng aan haar. Echter is ze vaak zeer goed in het verbergen van haar emoties en is ze geen open boek zoals sommige pixies wel zijn.

Erissa is wraak lustig en is dan ook op zoek naar de persoon die haar moeder gedood heeft. Erissa kan echter ook erg stil zijn ze zegt op zulke momenten vrij weinig en heeft dan ook liever geen mensen om haar heen maar die wens kan niet altijd ingewilgd worden. Ook heeft ze een verlegen en onzeker kant, ze is niet altijd zeker over de keuzes die ze maakt en dat is ook altijd duidelijk te zien. Als erissa verlegen is dan heeft ze soms de neigingen om te gaan stotteren, hier schaamt ze zich natuurlijk volkomen voor en wil dan het liefst verdwijnen zodra dit gebeurt. Ook kan Erissa erg nieuwsgierig zijn, dit vaak zo erg dat ze haar zelf in problemen kan brengen.

LooksHet eerste wat aan Erissa op valt zijn haar grote vleugels die ze op haar rug draagt. Deze vleugels is iets grote dan de helft van haar lichaam, zo kunnen haar vleugels haar beter dragen. Haar vleugels zijn wat doorschijnend met zwarte details. Door dat ze wat doorschijnend zijn kan ze die redelijk makkelijk verbergen wanneer dit nodig zijn. Haar vleugels lijken echter bijna op die van een vlinder, alleen zijn die van haar natuurlijk sterker etc. Erissa is op zich wat aan de lange kant voor een pixie met haar 1.55 die grote heeft ze gelukkig aan haar vader te danken, haar moeder daar in tegen was altijd erg klein. Erissa heeft ondanks dat ze van eten houd een slank lichaam, echter is ze wel iets molliger dan je zou denken maar dit weet ze vaak te verbergen door middel van haar kleding, ze heeft mooi krullend blonde haren en licht blauwe/grijzige kleur ogen. Ze heeft haar smalle neus van haar moeder geërfd, verder heeft ze nog enkele littekens van de vele val partijen die ze heeft gehad. Ze draagt graag mooie lange jurken die makkelijk om haar lichaam vallen, verder draagt ze alleen maar lichte kleuren behalve als ze op reis is, dan is haar kleding wat aan de donkere kant. Door haar kleine lichaam heeft ze het redelijk snel koud waar door ze vaak een dikke mantel of cape draagt. Ze heeft altijd schoenen met hakjes aan ook als ze op reis is. Haar haren draagt ze vaak los, maar ook wel eens vast in een staart of een knot.
HistoryErissa is 21 jaar geleden geboren op een koude winter nacht, haar moeder was helaas alleen thuis waar door de bevalling redelijk zwaar was. Gelukkig kwamen ze er beide gezond vanaf. Meteen werd erissa gezien als een bijzonder meisje. Zo werd ze gelukkig niet opgevoed, maar het was meteen duidelijk dat ze niet zoals elke pixie was. En dit werd ook duidelijk in de pixie gemeenschap, ouders haalde hun kinderen altijd bij Erissa weg wanneer ze aan het spelen waren en zo leefde erissa eigenlijk een eenzaam bestaan, met alleen haar ouders en een paard haar beste vriendin. Maar toch bleef ze een vrolijk persoon, dit veranderde echter toen ze snachts wakker werd door gegil, erissa kan zich dit nog goed herinneren er was een volle maan die nacht. Wanneer ze haar kamer uit kwam om te kijken wat er aan de hand was zag ze hier haar moeder gedood werd door een weerwolf, gelukkig kon Erissa net op tijd ontsnappen door weg te vliegen, maar het beeld van haar moeder dood verdween sindsdien niet meer van haar netvliesen. Dit was toen ze een leeftijd van 15 had. Dit heeft haar echter ook duister gemaakt, wat ze voor nu goed heeft kunnen verbergen. Erissa woont nu op dit moment alleen in het huis van haar ouders omdat ook haar vader heen is gegaan, dit betekend dus dat ze enkel nog haar paard heeft als dagelijks gezelschap. Echter heeft erissa door de tijd heen eindelijk wat opper valkigge vrienden kunnen maken in haar dorpje, iets waar ze zeer blij om is.ExtraErissa is om eerlijk te zijn een bijzondere pixie, een pixie die zeer weinig voor komt. Namelijk een pixie met vleugels. Dit komt omdat er ergens generaties terug in haar familie een pixie met vleugels is geweest. Sinds die tijd word er om de zoveel jaar een pixie met vleugels geboren. Zo is er maar een kleine aantal van 4 pixies in haar familie met haar mee geteld die vleugels hebben. Helaas zijn de andere 3 pixies allang dood. Natuurlijk heeft het zo zijn voordelen vleugels hebben, maar een grote nadeel is dat ze moeilijk kan zwemmen. Wanneer haar vleugels nat worden zijn ze erg zwaar waar door het vaak gebeurd dat ze naar beneden word getrokken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lithium
avatar
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: Re: Erissa Marlie Leaftwill   vr dec 26, 2014 2:49 pm


ACCEPTED
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://colrp.actieforum.com
 

Erissa Marlie Leaftwill

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >> CHARACTER CREATION :: >> Registration :: Accepted-