WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Elyas James Vertigo  
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Elyas James Vertigo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Elyas Vertigo
avatar
Draenei
Aantal berichten : 27

Character sheet
Leeftijd: 28 Years
love: You're gonna like me. And I'm gonna let you pretend a while that you don't already.
Bag:

BerichtOnderwerp: Elyas James Vertigo   ma dec 22, 2014 2:52 pm{ Elyas Vertigo }

"I’m a paradox. I want to be happy, but I think of things that make me sad. I’m lazy, yet I’m ambitious. I don’t like myself, but I also love who I am. I say I don’t care, but I really do. I crave attention, but reject it when it comes my way. I’m a conflicted contradiction. If I can’t figure myself out, there’s no way anyone else has."

Character


Name: Elyas James Vertigo
Age: 28 years
Gender: Male
Class: Chyscist
Race: Draenei
Birthplace: Vortex
Parents: Alive
Faceclaim: Lee Pace

{ Likes } Everything
{ Dislikes } Everything

Elyas is een moeilijk persoon om te begrijpen, zeker bij een eerste ontmoeting. Wanneer dat hij het ene zegt bedoelt hij vaak het anderen. Sociaal is hij zeker niet, maar hij houdt ervan om onder de mensen te zijn om zo nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te kunnen maken. Toch sluit hij zich vaak zeg maar op in zijn huis, maar vind hij de stilte van de natuur en de drukte van de steden ook geweldig. Alles aan Elyas spreekt zichzelf tegen wat hem een zeer gecompliceerd persoon maakt. Hij begrijp zelf niet hoe hij precies in elkaar zit.
Elyas is zeker geen persoon dat zoekt naar vijanden, gevechten wilt uitlokken of mensen wilt kwetsen maar hij heeft toch zijn agressieve kant. Het is een kant die je makkelijk te zien krijgt, want veel moet je niet doen om hem kwaad te maken. Zeg iets verkeerd over hem en hij zal er meteen tegen in gaan. Op zo'n momenten zou hij zelfs een gevecht niet uit de weg gaan. Het zelfde geld voor zijn vrienden. Als je over hen praat moet je ook goed op je woorden letten. Ondanks dat is hij een vredig persoon en zou je op het eerste zicht nooit denken dat hij ook maar een beetje agressief is.

Elyas is ook zeer geïnteresseerd in magie en alles wat erbij komt maar hij vind het verschrikkelijk dat hij er zelf bij hoort. Verschillende mensen zouden een moord kunnen plegen om te hebben wat hij heeft, maar hij zou het liefst gewoon tot de mensen behoren. Dat is ook de reden dat de man vooral te zien is in steden waar veel mensen zijn. Met zijn horens trekt hij daar wel eens de aandacht maar die negeert hij volledig al vind hij de aandacht die hij krijgt geweldig. Iets dat hij niet laat zien aan de buiten wereld.
Zoals vermeld heeft hij veel interesse in magie. Hij wilt er alles over weten en daarom is hij ook opzoek naar ieder wezen dat er bestaat. Die mensen zal hij dan bestuderen, en in de bestuderen kan hij zeer ver gaan. Als hij de kans had zou hij er zelfs testen op uit voeren. Alles wat hij te weten komt over een bepaald wezen schrijft hij dan ook uit in de hoop om al zijn wijsheid ooit te kunnen delen met de rest van de wereld.


LooksZoals iedere Draenei heeft Elyas horens op zijn hoofd, maar zelfs voor een Draenei zijn die van hem groter dan ze normaal zijn. Het is onmogelijk om te goed te verbergen, de enieg manier zou zijn door een doek over zijn hoofd te hangen. Een muts of iets anders zal niet helpen, het zou zelfs niet over zijn hoofd heen passen.

Van kleding is hij zeer makkelijk. Hij draagt de gewone standaardkleding die dat mensen ook dragen. Het enige dat hem van kleding onderscheid is de lange, zwarte, leren jas die hij vaak draagt. Wat de jas speciaal maakt in de binnenkant. Langs buiten ziet die er alles behalve vreemd uit. Het is gewoon een leren jas zoals veel andere mensen ook hebben, maar de binnen kant is bekleed met drakenhuid. De huid is zo stevig dat hij het gebruikt als bescherming. Het is zeg maar zijn schild. Rond zijn middel draagt hij tevens ook een riem waaraan er een zwaard hangt.

Qua uiterlijk is Elyas altijd wel verzorgt. Zijn haar heeft vaak een wat warrig uiterlijk ondanks dat hij het ieder ochtend hoed probeert te leggen. Hij is er van overtuigd dat haar altijd zijn eigen leven leid. Zoals iedere man, of toch de meeste, heeft hij baardgroei waar hij zich weinig van aan trekt. Het blijft altijd verzorgt maar wanneer hij geen zin heeft om het er volledig af te doen laat hij het gewoon staan.


HistoryElyas was geboren in een normale familie. Hun huis was gelegen net buiten Vortex maar dichter bij Dragon Valley aangezien zijn vader daar werkten. Hij hield de draken in de vallei door gewonden te verzorgen en zelfs voedsel te voorzien. De koeien boerderij die hij had zorgde daarvoor. De jongen groeide praktisch op tussen de draken maar hij moest er niks van hebben. Hij schonk ze haast nooit geen aandacht en was vaker te zien tussen de koeien dan ergens anders. De draken waren wel interessant, en hij wou er veel over weten maar toch deed hij er niks mee. Buiten zijn leven thuis ging hij zeer vaak naar Vortex zodat hij onder de mensen daar kon zijn, en wanneer zijn vader of moeder eens naar een andere stad ging zou hij altijd meegaan. Hij vond andere steden altijd veel leuker om heen te gaan. Dan zag je andere wezens, soorten en gewoon nieuwe gezichten. Toch vond hij de normale mens nog het interessants, dat was precies de reden dat hij zodra hij oud genoeg was weg ging om aan een reis te beginnen. Zijn ouders steunden hem wel in zijn reis. Ze hadden hem zelfs een draak aangeboden, een draak die al lang in de familie zat maar hij had het aanbod afgeslagen. Hij had geen draak nodig en jaren lang was dat zo gebleven.

Voor zijn verjaardag en die van zijn ouders zou hij altijd terug keren naar huis om het te kunnen vieren. Op zijn 28ste verjaardag was dat dan ook niet anders. Hij had het gevierd bij hem thuis onder zijn familie en na daar enkele dagen te hebben verbleven zou hij terug vertrekken. Om ergens anders te geraken moest hij zoals gewoonlijk Dragon Valley doorkruisen. Niet dat hij daar veel problemen me had, maar hij had wel iets meegenomen. Iets dat van hem gerust achter had mogen blijven. Het was een kleine draak die hem was gevolgd, zelfs ondanks Elyas er alles aan deed om het wezentje weg te krijgen, de baby draak bleef hem volgen. In steden of wanneer het druk zou zijn klom de draak altijd op zijn schouder maar telkens weer zetten Elyas hem weg. Het was de jonge man al opgevallen dat de draak nog niet kon vliegen en ook nog geen vuur kon spuwen. Waarschijnlijk was die nog veel te jong daarvoor.
Na een tijd had hij het echter opgegeven. Nog steeds wilt hij de draak niet maar het zag ernaar uit dat de baby draak niet snel van zijn zijde zou wijken.Extra
Elyas is een Draenei maar hij gedraagd zich alles behalve één. Hij had Vortex al snel verlaten omdat hij niks met de mensen ginder te maken wilde hebben. Zijn voorliefde ging naar de normale burgers. De normale mens die niks speciaal hadden maar op hun eigen manier toch speciaal waren. Het liefst was hij één van hen maar dat zou hij nooit zijn. Daar zouden de grote horens op zijn hoofd wel voor zorgen.

Elyas had nooit gevraagd voor een draak, en die had hij ook nooit gekregen. Hij had vroeger Vortex al snel verlaten maar toch had één draak hem na vele jaren gevonden. Het was maar een klein ding die Elyas is het begin Mormel noemde. Uiteindelijk kreeg de draak wel de naam Alduin, maar het was nooit de bedoeling geweest dat de draak bij hem bleef. Hij was nog maar jong, en Elyas wou geen verantwoordelijkheid nemen. Daarbij wilde hij sowieso geen draak in zijn bezit hebben en dat is nog niet veranderd. Toch is Alduin altijd bij de man in de buurt. Elyas heeft alles al geprobeerd om van de draak af te geraken maar keer op keer kwam het wezentje terug. Uiteindelijk had hij het dan ook opgegeven maar er geen vrede mee gesloten. Alduin zit dan wel vaak op zijn schouder, hij had liever van niet al zou hij hem ook niet meer kwijt willen.
Net zoals Elyas is ook Alduin een vreemd type. Hij praat werkelijk nooit, maar dan ook tegen niemand.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lithium
avatar
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: Re: Elyas James Vertigo   di dec 23, 2014 1:38 pm


ACCEPTED
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://colrp.actieforum.com
 

Elyas James Vertigo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >> CHARACTER CREATION :: >> Registration :: Accepted-