WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
ARIEL LOKI MORGAN  
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 ARIEL LOKI MORGAN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ariel Morgan
avatar
Draenei
Aantal berichten : 26

Character sheet
Leeftijd: eighteen
love: I wish that I could wake up with amnesia And forget about the stupid little things
Bag:

BerichtOnderwerp: ARIEL LOKI MORGAN   ma dec 22, 2014 1:13 pm{ Ariel Morgan }

"You don't forget the face of the person who was your last hope."

Character


Name: Ariel Loki Morgan
Age: 18 years
Gender: Male
Class: Chyscist
Race: Draenei
Birthplace: Vortex
Parents: Unknown
Faceclaim:  Luke Hemmings

{ Likes }  Nature, Dragons, Food, Animals, Adventure, Flying, New Stuff
{ Dislikes } Being Alone, Nasty Food, Small Places, Fire

Ariel is een speelse jongen die onwijs nieuwsgierig is en graag de wereld wilt ontdekken. Zich soms een beetje uitslooft en stoer doet om aandacht te krijgen. Hij kan heel erg uitbundig zijn en soms een beetje te veel voor mensen. Maar hij heeft ook zijn dagen dat hij liever gewoon even alleen wilt zijn of alleen met Sivath.
Ariel kan ook heel erg verlegen zijn als hij nieuwe wezens ontmoet. Hij weet zich vaak geen houding te geven en word dan nog al onhandig. Gaat een beetje stotteren, word onhandig door te vallen over zijn eigen voeten of dingen om te gooien. En zijn gevoel voor humor daalt ook onwijs. Maar als Ariel wat meer op zijn gemak is bij je dan zal hij een stuk relaxter zijn en kun je echt met hem lachen.
Ondanks dat Ariel nooit zijn ouders heeft ontmoet en opgegroeid is een liefdevolle familie waar hij alle aandacht kreeg die hij nodig had, bleef er altijd een lege plaats in Ariel. Hij weet niet echt hoe hij het op moet vollen en voelt zich altijd een beetje opzoek naar de opvulling van dat lege plekje. Zijn angst voor vuur is ook ontstaat door de dood van zijn ouders. Hij heeft als pasgeboren baby in een brandend huis gezeten, hij kan zich er weinig van herinneren, maar het weten dat hij zijn ouders daar in verloren is maakt hem toch altijd een beetje angstig.

LooksZoals elke Draenei heeft ook Ariel kleine horentjes op zijn hoofd. Hij vind ze het niet heel storend, maar als hij op pad gaat verbergt hij ze meestal in een capuchon of muts. Wel hoopt hij dat ze niet nog groter groeien, deze grootte vind hij perfect, ze vallen niet heel erg op, maar zijn er wel.

Ariel is ongeveer een meter tachtig lang, met zo'n lengte zal je al snel denken dat hij een beetje slungelig is. Maar dat is hij zeker niet. Ariel is licht gespierd door het trainen van zijn draak. Hij is behoorlijk slank (ondanks dat hij meer eet dan vier mensen bij elkaar). Misschien moet hij nog een beetje groeien in de puberteit en zet hij dan wat meer uit.

Hij heeft blond haar en blauwe ogen. Heeft geen tatoeages maar wel piercing, door zijn onderlip aan de rechterkant. Zijn altijd cute glimlach op zijn gezicht weet hij veel mensen om zijn vinger te winden.

Over kleding doet Ariel helemaal niet moeilijk, hij heeft zijn drakenruiter kostuum die er voor zorgt dat hij het niet koud krijgt in de lucht. Dat bestaat uit leren borst en arm stukken. Daar onder draagt hij een katoenen shirt en broek en leren laarzen. In het dagelijks leven heef hij ook vaak een katoenen shirt aan en broek met makkelijk zittende schoenen.  
Historyachttien jaar geleden werd Ariel geboren tijdens een heftige brand uitbraak in Vortex. Zijn moeder moest bevallen, maar het huis waar in zij beviel stond in brand. Ze konden haar niet verplaatsen want dat zou de baby kunnen doden. Toen Ariel geboren was hielpen Elven en andere Draenei's zo snel mogelijk om de baby en de ouders naar buiten te krijgen. De Elven wisten naar buiten te komen met Ariel, maar zijn ouders bleven achter toen er blak voor de uitgang naar beneden viel en de uitweg blokkeerde. Ariel heeft nooit het gezien van zijn moeder of van zijn vader kunnen zien. Ariel is alleen achter gebleven bij een familie in Vortex.

Ariel heeft altijd wel geweten dat hij niet bij de familie hoorde waar hij geplaatst was. Hoe lief ze ook voor hem waren, er klopte iets niet voor hem. Maar nooit heeft hij zich er aan gestoord. Ariel heeft altijd veel door Vortex rond gelopen en was altijd heel nieuwsgierig. Hij wist dat hij niet alleen naar de Dragon Valley mocht, maar dat hield hem natuurlijk helemaal niet tegen. Hij liep vaak rond aan de rand van Dragon Valley en bekeek de prachtige draken die daar rond vlogen en liepen. Tot dat hij op een dag gesnapt werd door een oude man. Ariel had echt verwacht dat hij zwaar in de problemen zat, maar daar in tegen kreeg hij het mooiste cadeau wat hij zich kon wensen. De man hield een klein draakje vast die was afgestoten door zijn moeder. De man vertelde Ariel dat hij wel begreep hoe het voelde om alleen te zijn op de wereld en hoe hij het kon verbeteren. Ariel nam de het kleine draakje aan, zoals hij werd op gedragen ging hij voor het dier zorgen.

zeven jaar later kon Ariel lezen en schrijven met Sivath, hij vertrouwd zijn draak en zijn draak vertrouwd hem. Ariel was niet veel in Vortex, hij bleefde de wereld samen met Sivath. En ondanks dat Ariel nooit van Sivath was afgevallen tijdens het vliegen was het niet onmogelijk dat het nooit zou gebeuren. Tijdens een heftige onweer en regenbui zochten Ariel en Sivath een plaats om te overnachten. Vortex lag niet heel ver bij hun vandaan en als Sivath zou vliegen zouden ze binnen enkele uren zijn. Ze namen het risico wat ze misschien beter niet hadden kunnen doen. Ariel schrok toen een donderslag vlakbij kwam en raakte los van Sivath en viel naar beneden. Ariel voelde geen angst op dat moment, hij wist niet wat hij voelde. Hij wilde nog niet dood, maar kon wel accepteren dat hij binnen enkele minuten er niet meer zou zijn. Maar voordat hij zijn ogen sloot zag hij het gezicht van Sivath. Zijn draak zou hem redden. Ariel wist zich weer vast te grijpen en voordat ze beide de grond konden raken steeg de draak weer op met Ariel op zijn rug.

Ariel heeft zijn zadel verbeterd voor Sivath en heeft veel vaker getraind als het onweerde. Het gaat al een stuk beter, maar nog steeds moet er hard getraind worden. Ariel wilt de beste drakenruiter worden met zijn draak en de hele wereld laten zien dat er niemand beter is dan hem. Nou gaat dat nog wel even duren, maar Ariel timmert hard aan de weg.Extra


Ariel is een Draenei die bekend staan als Drakenruiters. Ariel is dan ook een echte Draenei want Draken vind hij geweldig. Als klein jongetje ging hij altijd al even bij de draken kijken in de hoop dat hij misschien ooit zelf een draak zou krijgen en dat gebeurde dan ook. Hij kreeg Sivath toen hij nog maar tien jaar oud was en ging dan ook meteen trainen met deze draak. Terwijl Sivath nog maar een paar maanden oud was en ongelofelijk eigenwijs was lukte het Ariel toch om een band te creëren met Sivath. De taal van de draak spreken was voor Ariel geen probleem, van uit zijn nature kan hij al dezelfde taal spreken als zijn draak.

Omdat Ariel nooit aan iemand heeft gehecht in zijn jeugd omdat hij geen ouders had of mensen waar hij echt van hield werd dat heel anders met zijn draak. Ariel ging echt een emotionele band creëren met zijn draak. Misschien is het niet helemaal mogelijk om zo'n band te creëren met een dier, maar Ariel kan zich aan niemand anders zo hechten als aan Sivath.

Hij is dan ook erg gewaagd aan zijn draak en zij trainen onwijs veel om zo goed mogelijk te worden in het vliegen op zijn draak. Nu is Ariel pas 18 jaar en zijn draak is nog maar 8 jaar dus veel kunnen ze nog trainen en nu hoopt Ariel dan ook nog meer van de wereld te kunnen zien  als hij gaat trainen met zijn Sivath.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lithium
avatar
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: Re: ARIEL LOKI MORGAN   di dec 23, 2014 11:41 am


ACCEPTED
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://colrp.actieforum.com
 

ARIEL LOKI MORGAN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >> CHARACTER CREATION :: >> Registration :: Accepted-