WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
>> PLOT  
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 >> PLOT

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lithium
avatar
Admin
Aantal berichten : 22

Character sheet
Leeftijd:
love:
Bag:

BerichtOnderwerp: >> PLOT   zo dec 21, 2014 8:04 pm

Plot
Duizende jaren geleden schreef de Elf Synar de eerste pagina van de Codex. Een boek wat belangrijk zou worden voor de wereld Lithium. De magie die Synar gebruikte tijdens het schrijven van de Codex was uiterst zeldzaam en zelfs nergens meer te vinden. Het leven van Lithium werd in die pagina's gezogen en zorgde er voor dat de wereld eeuwig vruchtbaar zou blijven. Hier door kon de bevolking Lithium jaarlijks grootte oogstfeesten houden, was er voor iedereen genoeg om te eten en was er genoeg leef ruimte voor iedereen.

Maar tijden veranderden. Wezens gingen zich vervelen, wilde meer spanning om hen heen hebben. Oorlogen werden gevoerd, volksstammen werden uitgeroeid en ook de Codex bleef niet onaangetast. De Codex werd verscheurd en over heel Lithium uitgespreid. De magie van de Codex ontsnapte en de altijd zo perfecte wereld verdorde.
De oogst werd minder en steeds moeilijker werd het om de grond vruchtbaar te houden. Wezens hadden steeds minder te eten en gingen steeds vaker in oorlog met elkaar. Maar oorlogen werden gestopt toen er aan de oceaan een grote zwarte wolk verscheen. Langzaam komt de wolk steeds dichter aan de grens van Lithium. Er lijkt niets achter de wolk te komen alsof het Lithium opslokt.

Wezens denken dat het te maken heeft met de verscheurde Codex en zo is er een zoek actie in gestart. Grote groepen zijn op zoek naar de stukjes Codex. Andere proberen de magie te leren die er toen der tijd gebruikt is. Iedereen probeert zijn geliefde Lithium te redden voordat het opgeslokt word door het grote niets.  Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://colrp.actieforum.com
 

>> PLOT

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Codex of Lithium :: >>INFORMATION :: >>Codex Of Lithium :: Handbook-